Clicky

Verblijf in een strandhuis tijdens de Strontrace Workum - strontraceworkum.nl

Verblijf in een strandhuis tijdens de Strontrace Workum

Een van de jaarlijkse publiekstrekkers in Workum is de Strontrace. Tijdens deze week worden er onder meer diverse wedstrijden met oude boten gehouden. Hartstikke leuk om eens te bekijken. Het evenement duurt de gehele week en het is zeker een aanrader om het gehele evenement mee te maken. In dat geval moet jij verblijven in Workum. Hiertoe heb je verschillende mogelijkheden. Hieronder lichten wij een aantal van de verblijfsmogelijkheden voor jou uit. Daarnaast gaan we in op de manieren die jij hebt om in het Friese Workum te komen

Hotelresort

Wanneer jij denkt aan overnachten, denk je vast en zeker direct aan een hotel. Overnachten op zo’n locatie is inderdaad mogelijk wanneer jij de Strontrace bij wilt wonen. In Workum en omgeving tref je namelijk een aantal hotels aan. Dit is echter een vrij prijzige optie. Jij wilt immers gedurende het hele evenement in het hotel overnachten en dat levert behoorlijk hoge kosten op.

Appartement of Bed & Breakfast

Wil jij minder geld uitgeven aan het overnachten tijdens de Strontweek? Laat overnachten in een hotel dan gewoon links liggen. Een verblijf in een appartement of Bed & Breakfast kost aanzienlijk minder. Ook hier vind je genoeg opties voor in de omgeving van Workum. Wil jij zo dicht mogelijk bij de Strontrace verblijven? Besef dan wel dat je in de betreffende periode aanzienlijk meer kwijt bent.

grass

Hoe reis je af naar Workum?

Heb jij een overnachtingsplek in Workum gevonden? Dan moet je voor de start van de Strontweek naar deze Friese plaats afreizen. Met het openbaar vervoer wordt dit lastig, want de plaats ligt enigszins afgelegen. Maar ja, met de auto reizen is niet bepaald goed voor het milieu. Wil jij op een milieuvriendelijke manier naar Workum gaan? Huur dan een auto met groen gas Nederland. Deze voertuigen zijn aanzienlijk beter voor het milieu dan auto’s die rijden op brandstof. Een auto op groen gas kost misschien wel wat meer, maar je levert er een flinke bijdrage aan het milieu mee!