Je auto helemaal kapot, wat nu?

Autosloperij Rotterdam zijn heel blij met jouw kapotte auto. Een auto kan zo erg kapot zijn dat je er niet eens meer mee kan rijden dat is natuurlijk absoluut waar je op zit te wachten maar een ongeluk zit in een klein hoekje en iedereen kan het overkomen. Als het jou nu is overkomen en je hebt een kapotte auto voor de deur staan is het slim om deze auto naar Autosloperij Rotterdam te brengen. Vooral als de auto zo beschadigd is dat het duurder is om de auto te laten repareren dan dat je een nieuwe auto koopt. 

Met je auto naar de sloperij

Autosloperij Rotterdam geef je zelfs geld als jij je auto komt brengen naar de sloperij. Dat doen ze omdat ze met de sloopauto heel veel kunnen doen. Een autosloperij is niet alleen maar auto’s slopen en wegdoen dat denken veel mensen wel veel mensen denken dat als jij je auto naar een sloperij brengt dat de auto alleen maar gesloopt wordt en er verder niks mee gedaan wordt. Als een auto bij de sloperij aankomt wordt er eerst nagekeken of de auto ook echt niet meer gebruikt kan worden als dat het geval is dan wordt de auto afgeschreven en mag hij niet meer de weg op. De auto wordt dan helemaal uit elkaar gehaald om zoveel mogelijk onderdelen te hergebruiken. 

Materiaal is nog van waarde

De banden van de auto worden indien ze nog in een redelijke staat verkeren helemaal schoongemaakt. Vervolgens wordt het profiel van de band vaak aangepast zodat de band weer doorverkocht kan worden en je veilig met de band op de weg kan gaan rijden. Zelf de vloeistof van de auto wordt vaak eruit gehaald.  Dat vloeistof wat nog in de auto kan zitten kan gevaarlijk zijn om die reden wordt het eruit gehaald door experts die er verstand van hebben. Ze halen het op een juiste manier uit zodat het nog hergebruikt kan worden.

Zelf als alle onderdelen uit de auto zijn en er alleen nog maar metaal over is haalt Autosloperij nog steeds wat uit de auto. Het metaal dat over is, word helemaal klein gemaakt zodat het makkelijk mee kan. Het overgebleven metaal van de auto wordt verkocht vaak samen met andere metaalsoorten aan een metaalbedrijf die al het metaal smelten en er allemaal andere dingen mee maken. Zelf met de ramen van de auto wordt nog veel gedaan de ramen indien ze In een goede staat zij worden ze uit de auto gehaald en verkocht in sommige gevallen worden ze zelfs opnieuw gebruikt voor een andere auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *