Must-haves voor je bedrijf tijdens corona

waarschuwingssticker

Tijdens de corona crisis hebben veel bedrijven en ondernemers het zwaar gehad. Na de eerste lockdown zijn er veel verliezen geleden, en nu dat we in een derde lockdown zitten gaat het nog slechter met ze. We zijn aan onze laatste reserves toegekomen, en juist daarom is het zo belangrijk dat we rekening met elkaar blijven houden. Daarom is het gebruik van een waarschuwingssticker zo belangrijk. Deze kan je gebruiken als richtlijnen die mensen moeten volgen, zowel op kantoor als in een winkel. Een ideaal handigheidje voor je bedrijf tijdens corona dus! 

waarschuwingssticker

Behalve stickers, wat nog meer?

Doordat de waarschuwingsstickers zo duidelijk zijn gemaakt, geeft het een goede richtlijn voor shoppers en bezoekers. Niet alleen de stickers zijn echter van belang. 

Zo ben je bij de ingang van elke winkel natuurlijk wel ontsmettingsmiddel tegengekomen, waarmee je je handen kan ontsmetten en eventuele corona bacteriën kan verwijderen. Ook helpt het over het algemeen met je gezondheid op peil te houden, omdat je constant denkt aan je handen wassen of ontsmetten. Ook het dragen van een mondkapje is belangrijk. Dit is om te voorkomen dat je allerlei bacteriën via je mond overdraagt aan iemand anders wanneer je net iets te dichtbij komt. Daarom is het naleven van de 1,5 meter regel ook belangrijk, zou houdt je rekening met je collega’s en de mensen om je heen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.