Nubikk dames sneakers

Nubikk dames sneaker

Bij Vabotti vind je Nubikk dames sneakers. Dit is een merk dat nog niet zo lang bestaat, maar hun doel is wel comfortabele en unieke schoenen te maken en daarom zijn de sneakers een onderdeel van het assortiment van Vabotti. De Nubikk dames sneakers hebben een goede prijs- kwaliteitverhouding en ze hebben allemaal unieke designs. Ze worden snel verzonden en er is genoeg keuze.

De collectie van Nubikk dames sneakers

De sneakers van Nubikk worden verpakt in schoenendozen die zijn gemaakt van gerecycled papier. Dit gerecyclede papier is weer volledig te recyclen waardoor het een stuk milieuvriendelijker is dan andere merken. De sneakers zelf worden gemaakt van leer dat niet van exotische of bedreigde diersoorten komt, maar van een bijproduct van de vleesindustrie. Het merk zorgt ervoor dat het zo milieuvriendelijk en diervriendelijk is als mogelijk.

Nubikk dames sneaker

Verschillende designs Nubikk dames sneakers

Niet alleen is het merk goed bezig met het milieu, ook qua uniekheid schiet deze er boven uit. De sneakers kunnen in egaal wit voorkomen, maar ook met reptielenprint, gekleurde dikke en vlakke zolen, metallic leer en noem zo maar op. Zo ben je altijd gegarandeerd van mooie kwaliteit schoenen en zorg je ervoor dat het een mooi onderdeel van jouw outfit wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *