Waarom zou u een vlaggenmast moeten kopen?

Een vlaggenmast bij uw bedrijfspand, winkel of kantoor: voor veel ondernemers is dit een goede manier om direct op te vallen in de omgeving. Vlaggenmasten helpen namelijk om uw bedrijf in de buurt goed op te laten vallen. Vlaggenmasten zijn in allerlei materialen en kleuren verkrijgbaar. Maar waarom zou u een vlaggenmast moeten kopen? In dit artikel leest u hier meer over!

Een veilige en milieuvriendelijke vlaggenmast

Als u een vlaggenmast via een professionele aanbieder koopt, dan heeft u de garantie op topkwaliteit. Let hier goed op bij de aanschaf van een vlaggenmast. Betrouwbare vlaggenmasten hebben een ISO 9001 certificering, die garant staat aan kwaliteit. De ISO 14001 certificering geeft de duurzaamheidsgarantie aan op een vlaggenmast.

Opvallen op een bedrijventerrein of in de buurt

Vlaggenmasten zijn echt belangrijk om uw bedrijf zichtbaar en herkenbaar te maken. Een groot voordeel hiervan is de passanten die langs uw vlaggenmast lopen, die herhaaldelijk het logo of de bedrijfsnaam te zien krijgen. Reclame werkt namelijk pas goed bij herhaaldelijke herkenbaarheid. Dit zorgt dus voor een enorme toename in naamsbekendheid door middel van een vlaggenmast.

Keuze uit diverse materiaalsoorten: wat kiest u? 

Wilt u een vlaggenmast kopen om uw bedrijf te promoten? Dan heeft u de keuze uit masten van drie basismaterialen: hout, aluminium of kunststof. Deze typen masten hebben elk eigen voordelen en nadelen te bieden.

Houten vlaggenmasten

De oudste en bekendste soort is de houten vlaggenmast. Houten masten zijn sterk en hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Verder is hout een duurzame keuze en heeft het een lange levensduur. De nadelen van een houten mast is dat deze door het weer snel lelijk kunnen worden. Deze moeten daarom om de 5 jaar geschilderd worden.

Aluminium vlaggenmasten 

Aluminium vlaggenmasten is een mooie optie voor een vlaggenmast. Dit materiaal is sterk en ook nog eens recyclebaar. Het nadeel is wel dat aluminium masten op warmere dagen heel heet kunnen worden. Let hier dus goed op.

Kunststof vlaggenmasten 

Ook de kunststof masten zijn een mooie keuze. Deze masten zijn in allerlei kleuren en varianten verkrijgbaar, en hebben net als aluminium en hout een lange levensduur. Het nadeel is wel dat deze prijziger zijn dan bijvoorbeeld houten masten.

(Bron: www.vlaggenmasten.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.