Wat zijn plexiglas stofkappen?

plexiglas stofkappen

Plexiglas stofkappen zorgen ervoor dat je een bepaald product mooi kan presenteren. Ze worden dan ook vaak gebruikt in musea of winkels om allerlei voorwerpen in tentoon te stellen. De stofkappen hebben als bijkomende functie om de producten te beschermen tegen vuil en stof. Ook geven ze voorwerpen een professionele uitstraling.

Stofkappen thuis gebruiken

Hoewel stofkappen vaak worden toegepast in musea en winkels, kan je ze ook perfect thuis gebruiken. Dat is vooral interessant als je bijzondere voorwerpen hebt die je op een unieke manier wilt presenteren of als je ze gewoon wilt beschermen van vuil en stof.

Stofkappen zijn vaak gemaakt uit plexiglas, omdat dit materiaal niet veel weegt maar toch erg stevig is. Daarnaast is het veilig, want het splintert niet. Het is ook uv- en weersbestendig, waardoor je het perfect buiten kan gebruiken. Je kan stofkappen uit plexiglas eenvoudig schoonmaken met een vochtig doekje en een mild product.

plexiglas stofkappen

Kies uit verschillende kleuren

Plexiglas is natuurlijk een doorzichtig materiaal. Maar toch zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor zwart, wit, opaal en tal van andere kleurtjes. Ook zijn er verschillende structuren. Er zijn dus heel wat mogelijkheden als je kiest voor stofkappen uit plexiglas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.